Thursday, December 16, 2010

~* ChanTek PhicTure *~



Untuk kali nie.. momo saje nak menunjuk utk kwn2 diluar sana yg momo nie juga ada "buat keje2 xelok" nie... hihihihihiiiiii....


Bukannya utk "Job" sgt pun.. just sekadar Hobi semata2 je....



Kepada sesiapa yg berminat utk Wedding photo shoot... leh la tgk2 harga yg momo tawarkan di bawah nie ok??


Pakej 4 : RM 1600
• 3 sticky album
# 300 keping gambar siap edit

@ 1 sticky album + 1 custom album / photobook 8x12

1. 20 mukasurat (edit )
• Termasuk:
# Majlis Akad Nikah
# Majlis Persandingan
# Fotografi luar
• Fotografi tanpa had / no.limit
• CD gambar-gambar yang diambil

* 4 keping gambar besar 8r




Pakej 3 : RM 1100
• 2 sticky album
# 200 keping gambar siap edit

@ 1 custom album /photobook 8x12

I. 20 mukasurat (edit )

II. • Termasuk:
# Majlis Akad Nikah
# Majlis Persandingan
• Fotografi tanpa had / no.limit
• CD gambar-gambar yang diambil

* 3 keping gambar besar 8r
• Nota: Tambahan RM 200 untuk Fotografi Luar (atas permintaan)




Pakej 2 : RM 750
• 1 sticky album
# 120 keping gambar siap edit
• Termasuk:
# Majlis Akad Nikah
# Majlis Persandingan
• Fotografi tanpa had / no.limit
• CD gambar-gambar yang diambil

* 1 keping gambar besar 8r
• Nota: Tambahan RM 200 untuk Fotografi Luar (atas permintaan)






Pakej 1 : RM 550

Pakej Pertunangan / Akad Nikah Sahaja :

• 1 sticky album
# 80 gambar siap edit

• Fotografi tanpa had / no.limit
• CD gambar-gambar yang diambil

* 1 keping gambar besar 8r




* luar kawasan "Kedah" (Jitra & A.Star sahaja free), dan "Penang", harga akan ditambah bagi kos travel mengikut jarak perjalanan.

* Dan sume pakej tu hanya utk satu hari Majlis sahaja... utk beberape hari punya harga.. boleh bincang nanti..



Sume Pakej leh dipertimbangkan or berbincang dulu ok??? leh tanya kalau2 tak phm ok??



So setakat itu jelah yg momo nak tempik utk entry kali nie.. so berjumpa lagi nanti yaa...
||* ChanTek PhicTure*||
with
Meenie....
"Momo & Andy"

Sunday, November 28, 2010

~Konvo Angah~



Dah lama rasanya Momo tak gi ke sini... agaknya dah setahun lebih juga la... dulu rajin juga la datang sini.. coz adik laki & ex-gf Momo study sini.. so slalu la melepakkan diri disini...



Tapi kali nie g sana dah byk ada perubahan disini... mcm dah ada Masjid baru "Pusat Islam".


Dewan Sri Iskandar yg baru... ia terletak bersebelahan ngan Masjid baru tu..


Dulunya tapak nie dorg pgl "Downtown", sekarangnya ade mcm medan mkn baru lak..


sekarangnya ade mcm medan mkn baru lak..


Siap ade pintu masuk di sebelah belakang lagi tau.. lalu kat padang, kuar kot belah bandar seri iskandar tu... tp momo tak sempat snap pun la.. coz tula takde pic.. sorry...

Jom sekarang kita tgk lak suasana sekitar kawasan Konvokesyen nie...

Tapak menjual ape eek dorg pgl nie.. ala.. ada jual bunga.. air.. gambar.. mcm2 la.. huhs.. nk cite pun, pjg sgt..


Tempat family tgu.. ade juga disediakan air & makanan utk diminum..


tapi yg tak bestnya disini.. utk family yg tgu kat luar tu.. pihak uitm hanya sediakan TV LCD bersaiz lbh kurg 40" je utk menonton dari luar.. tu pun dikwsan bawah tnh masjid tu.. nape la tak letakkan skrin layar je ek??

Dah tu kata mama, dlm dewannya kecik je.. takde la besar sgt pun.. leh la.. bukannya leh nampak sgt budak2 dok terima Sijil tu... nasib baik la ade skrin kat dlm tu..

entah sape2 la momo snap nie.. dorg suruh snap jap pkai cam dorg.. tp lps tu momo snpa juga la pkai "Meenie"


Sekarang baru la nak tunjuk pic My litle brother nie..


Ngan kwn2nya...


Bersama mama & abah


Kami Sekeluarga bersama adik azira yg didepan tu..


alamak adik gurl aku yg poyo's nie.. nak berperasan lak..


Nie adik momo yg paling last sekali la...


Aku pun tak ketinggalan utk snap ngan adik laki aku nie.. nak pakai baju konvo dia.. tak berminat lak.. topi tu dah la... dulu konvo takde "MoltaBoard".. (betoi entah eja mcm nie.. hamtam jela..)



So.. setakat disini sajalah.. momo nak bercerita pun.. dah lewat nie.. nak balik Penang lak.. mlm nie nak buat OT lak.. daaa... jumpa lagi...
Tahniah angah!!! (*-*)